Meer info

Meer INFO voor

DE SPELERS

Techniektraining onder leiding van onze eigen trainers:

- Jongens en meisjes van 6 tem 15 jaar trainen tijdens een BGS-evenement hun techniek in uitdagende en leerrijke oefenvormen. Ze worden ingedeeld per leeftijd/niveau in kleine groepjes van 6 tot 12 personen. De spelers worden nadien constant uitgedaagd in heel veel verschillende 1 tegen 1 en 2 tegen 2 situaties die zorgen voor heel veel voetbalplezier ...

Dit alles gebeurt onder leiding van onze eigen trainers!

 

Exclusieve voetbalattracties geven de 1vs1 en 2vs2 een nieuwe dimensie:

- Tijdens de BGS-dag komen de spelers ook in aanraking met enkele exclusieve voetbalattracties. In de footbattle, pannakooi en op ons pannaveldje kan je uw tegenstrever helemaal gek maken.

Via onze andere attracties werk je op een ontspannen manier aan je trap-, pass- en dribbeltechniek! Al deze attracties zijn een absolute meerwaarde.

 

Inbegrepen in de prijs €45/speler/BGS-dag:

- De deelnemers betalen €45 en ontvangen die dag een shirt, een bal en mooi aandenken!

Met dat shirt en die bal wordt een hele dag getraind. Op het einde van de dag mag je dit alles meenemen naar huis.

 

Maak kans om een topmatch in Europa bij te wonen:

- Kan je de trainers imponeren met je techniek en skills dan word je misschien wel uitgeroepen als locatiewinnaar.

Alle locatiewinnaars strijden op de finaledag tegen elkaar en de absolute winnaar gaat naar huis met de hoofdprijs: het bijwonen van een topmatch in Europa (Manchester United in 2013, FC Barcelona in 2014 en 2016, Tottenham in 2015, Manchester City in 2017) inclusief overnachting(en) en stadionbezoek. Ben je locatiewinnaar geworden? Dan krijg je van ons nog een mail met alle verdere info ivm de finaledag.

 

 

Wedstrijdreglement:

- Per locatie worden er enkele spelers verkozen tot locatiewinnaar afhankelijk van het aanwezige talent. Zij worden aangeduid na onderling overleg tussen alle trainers en ontvangen een mail na de BGS-dag.  Zij stoten door naar de finaledag ...

Op de finaledag, die gratis is, strijden ze dan tegen alle andere locatiewinnaars om één van de acht eindwinnaars te worden!

Deze 8 absolute eindwinnaars gaan gratis met ons mee naar de topmatch in Europa.

 

Verschillende locaties:

- Bij "locaties 2019" kan je zien waar we binnenkort te gast zijn!

Of we nu op jouw club te gast zijn of niet, iedereen is altijd welkom tenzij we op een bepaalde locatie samenwerken met een voetbalstage. Neem snel eens een kijkje!

 

Inschrijven?

- Inschrijven doe je via de pagina "inschrijven" ...

Meer INFO voor

DE CLUBS

Het concept, volledig gratis voor de club & alleen maar voordelen!

GRATIS

Het concept is volledig gratis voor je club/organisatie èn je verdient er zelf ook aan!

Jullie kiezen een datum uit en wij komen die dag met al het materiaal en onze exclusieve voetbalattracties ... Jullie stellen die dag de accommodatie gratis ter beschikking en ontvangen €5/ingeschreven speler.

€5 VOOR DE CLUB

Jullie ontvangen als club/organisatie €5 per ingeschreven/betaalde speler!

De ontvangsten van de kantine op de BGS-dag zijn uiteraard ook volledig voor de club.

Of de spelertjes nu van je eigen club of een andere club zijn maakt niet uit. Voor elke ingeschreven en betaalde speler op jullie club, ontvangen jullie €5/speler.

ANDERE VOORDELEN

Wil je graag de spelers een toffe namiddag aanbieden op de club? Op woensdagnamiddag bijvoorbeeld, wanneer er normaal clubtrainingen op het programma staan? Dan komen wij graag af om de jongens een onvergetelijke namiddag te bezorgen.

Uiteraard kan dit ook op andere momenten! Bekijk hier onze verschillende dagprogramma's.


Zoek je wat variatie in de stageweek of ben je op zoek naar een leuke afsluiter/opener van je stageweek? Dan komen wij graag af en bezorgen jouw ingeschreven spelers een onvergetelijke stagedag!


Wil je als organisator van je stage graag vooraf je ballen, shirts of drinkbussen? Of beschik je over je eigen trainers? Alles kan perfect op elkaar afgestemd worden!


Ben je een (elite)club met een reeds goede en uitgeschreven visie rond techniek, dan kan een BGS-dag toch nog een groot voordeel bieden. Er kan reclame gemaakt worden bij regionale clubs rondom of in clubs waarmee samengewerkt wordt. Deze spelers kunnen zich dan inschrijven en kunnen gescout worden tijdens deze dag.

INTERESSE?

Ben je geïnteresseerd om een "Belgium got skills"-dag te organiseren op jullie club?


Heb je interesse in een opleiding zonder de organisatie van een BGS-dag? Ook dat is perfect mogelijk. Voor een opleiding van ongeveer 2 uur (1uur theorie en 1 uur demotraining) vragen we €150 zonder verplaatsingsvergoeding.


Stuur gerust een mailtje voor meer info naar info@belgiumgotskills.be ...

Onze trotse PETER & METER

van BGS

MANUEL

BENSON

(KRC GENK)

JUSTINE

VANHAEVERMAET

(RSC ANDERLECHT - RED FLAMES)

FOTO'S &

filmpjes